Štyri plus jeden dôvod prečo nakupovať na Workshop.sk

2018-08-30 17:24:00

Aj niečo tak obohacujúce ako rozvoj seba a svojich zručností sa môže premeniť na frustrujúcu rutinu, ak hľadanie vhodných kurzov predstavuje nekonečný, a často neúspešný, proces. Trh vzdelávania nám neposkytuje dostatok informácií o aktuálnej ponuke kurzov. A keď už sa k nejakému zaujímavému kurzu dopátrame, väčšinou si o ňom nedokážeme spraviť žiadnu predstavu. Nezostáva nám nič iné ako sa prihlásiť a dúfať, že nám nakoniec prinesie očakávané výsledky.

 

S platformou Workshop.sk sa tieto problémy stávajú minulosťou. Či už sa chcete niečo nové naučiť, v niečom sa zdokonaliť alebo zabezpečiť vzdelávanie pre svojich kolegov a zamestnancov, na Workshop.sk nájdete bohatú ponuku kurzov prehľadne roztriedenú do kategórií.
 

Transparentnosť

Platforma pred Vami nič netají - o všetkých kurzoch si môžete prečítať detailné informácie vrátane približného programu a aktivít, ktoré zahŕňa. Viete si spraviť konkrétnu predstavu o tom, čo Vás na danom kurze čaká. Zároveň poznáte aj lektora, ktorý bude kurz viesť. Všetci lektori majú vytvorené svoje profily a Vy sa tak s nimi môžete zoznámiť ešte predtým, ako si od nich niektorý z kurzov zakúpite.
 

Kvalita

Kurzy na Workshop.sk sú vlastníctvom lektora a on sám rozhoduje čo, kedy a za akú cenu bude predávať. Lektori svoju ponuku vytvárajú sami a podľa svojich vlastných preferencií. Získavate tak záruku kvality a uistenie, že akúkoľvek tému si vyberiete, vždy ju bude viesť človek, ktorý je v danej oblasti odborníkom.
 

Flexibilita

Jedinečnou vlastnosťou platformy je taktiež jej flexibilita. Ak vás zaujal niektorý z kurzov ale nevyhovuje Vám termín, alebo sa Vám páči určitá téma a chceli by ste lektora požiadať o nový kurz, radi Vašim požiadavkám vyhovieme. Lektora kontaktujeme a vyhotovíme Vám ponuku, ktorá bude šitá na mieru potrebám Vášho rozvoja.
 

Support

V prípade akýchkoľvek nejasností sa môžete obrátiť na Workshop support, a to až tromi spôsobmi – prostredníctvom online chatu priamo na stránke, e-mailom alebo telefonicky. Vždy je Vám k dispozícii niekto, kto Vám rád pomôže, či už s výberom kurzu alebo s procesom jeho zakúpenia.
 
 
Workshop.sk šetrí Váš čas aj peniaze. Na platforme nájdete rozmanitú ponuku vždy nových a zaujímavých tém od tých najlepších lektorov a od nákupu kurzu Vás delí jediné kliknutie.
 

Zažite na trhu vzdelávania rýchlosť, jednoduchosť a ľahkosť, akú ste doteraz nezažili. Zažite Workshop.sk.