Nalgoo ATS poskytuje to, čo dnešný HR špecialista potrebuje

2020-01-09 15:59:00

V prípade, že Vás zaujal titulok tohto článku, pravdepodobne ste sa už stretli s pojmom Applicant Tracking System. Ak ste boli len zvedaví, pretože ste o ňom ešte nepočuli, ATS je softvér, ktorý uľahčuje priebeh náborového procesu. Základom je automatické selektovanie životopisov podľa aktuálnych požiadaviek a ich archivovanie. Redukuje tak administratívu a šetrí mnoho času.

Neustále sa zvyšujúci dopyt a fluktuácia zamestnancov viedli k digitalizácii procesov nie len v HR. Celosvetovo, a teda aj na Slovensku, sa veľké aj menšie firmy rozhodli využiť výhody ATS. Samozrejme aj s ponukou týchto inovatívnych riešení sa rozrastá trh. Možnosť širšieho výberu  vytvára potrebu rozhodnúť sa, ktorý systém je ten správny a spĺňa vaše požiadavky. V čom  spočíva výnimočnosť Nalgoo ATS a v čom sa odlišuje od iných ATS softvérov na trhu?.

Nalgoo je online ATS – vždy k dispozícii, s vlastnou databázou a možnosťou vyhľadávania. Už nemusíte strácať talenty. Vždy sa viete rýchlo a jednoducho vrátiť  k starším CV.


Automatizuje prepisovanie dát a je integrovaný s rôznymi pracovnými portálmi a sociálnymi sieťami. Tie sú čoraz obľúbenejšie aj na uverejňovanie pracovných ponúk. Pomocou Nalgoo bolo v roku 2019 publikovaných celkom 1883 pracovných miest. HR špecialisti boli oprostení od manuálneho prepisovania  dát a ušetrili drahocenný čas, a to aj vďaka automatizácii riešenia GDPR.


Za posledný rok sa prostredníctvom Nalgoo prihlásilo celkom 30 597 kandidátov.  Systém vám umožňuje zatraktívniť pracovné ponuky a vybudovať bohatý „candidate experience“.Vybrať správneho zamestnanca je komplikovaný proces, ktorý si vyžaduje mnoho krokov. Nové trendy so sebou prinášajú viac možností a aj povinností. Kandidáti majú čoraz viac miest na vyhľadávanie ponúk, preto je dôležité myslieť aj na ich komfort. Jednoduchá aplikácia a príťažlivý dizajn je minimum, čo im môžete ponúknuť, a zároveň posilniť váš „company branding“.

Za jedinečnosťou Nalgoo stojí tím, ktorý si je vedomý toho, že vytvorenie niečoho poctivého nie je jednorazový proces. Sleduje trendy a požiadavky užívateľov a vďaka tomu prispôsobuje funkcionalitu systému. V minulom roku prebehlo 7 aktualizácií Nalgoo ATS. Rovnako poskytuje poradenstvo počas, a taktiež po implementácii, a to aj pre partnerské distribučné siete v Českej republike a Maďarsku.  

Nalgoo je skvelý príklad toho, že aj keď je nevyhnutné digitalizovať a automatizovať, aj za tými najlepšími systémami vždy stoja ľudia, ktorí sú na danú oblasť odborníkmi.  

Autor: Marcela Fábianová